Starten met online verkopen, zonder technisch gedoe

Moeiteloos jouw product de wereld in sturen en tevreden klanten verwelkomen.

Hoe fijn zou het zijn als jouw klanten op je website jouw online product kopen. Er wordt vervolgens automatisch een factuur gestuurd naar de klant. Je hoeft vervolgens je klant niet handmatig te verwelkomen, want binnen enkele seconde ontvangt iemand alle info over je product in de mail.

ss de technische kant hiervan een nachtmerrie voor jou? Ben je gefrustreerd door het ingewikkelde proces van het integreren van betaalsystemen en e-mailmarketingplatforms?

Het online verkopen van je product en het instellen van de benodigde tools kan overweldigend zijn. Het kost veel tijd, energie en technische kennis die je misschien niet hebt. Maar maak je geen zorgen, ik ga je helpen! Door het uitbesteden van deze taken kun je je kostbare tijd besteden aan wat je het beste doet - het delen van je kennis en expertise.

Are you ready voor de opluchting van het niet meer alleen hoeven doen?

Hoe fijn zou het zijn als jouw klanten op je website jouw online product kopen. Er wordt vervolgens automatisch een factuur gestuurd naar de klant. Je hoeft vervolgens je klant niet handmatig te verwelkomen, want binnen enkele seconde ontvangt iemand alle info over je product in de mail.

ss de technische kant hiervan een nachtmerrie voor jou? Ben je gefrustreerd door het ingewikkelde proces van het integreren van betaalsystemen en e-mailmarketingplatforms?

Het online verkopen van je product en het instellen van de benodigde tools kan overweldigend zijn. Het kost veel tijd, energie en technische kennis die je misschien niet hebt. Maar maak je geen zorgen, ik ga je helpen! Door het uitbesteden van deze taken kun je je kostbare tijd besteden aan wat je het beste doet - het delen van je kennis en expertise.

Are you ready voor de opluchting van het niet meer alleen hoeven doen?

Voorbeeld online product + funnel

Voor wie is dit Starten met online verkopen-pakket?

  • Je heb (een idee voor) een online product en wilt deze geautomatiseerd aanbieden aan jouw potentiële klanten
  • Je ziet als een berg op tegen het technisch opzetten van alles wat bij dat online product komt kijken en laat je daardoor tegenhouden om jouw waardevolle aanbod met de wereld te delen
  • Je hebt geen tijd en puf om je te verdiepen in de tools en techniek om jouw online product geautomatiseerd aan te bieden
  • Het is hoog tijd dat jouw online product een plekje in jouw aanbod krijgt. Niet meer treuzelen, niet meer uitstellen, no more holding back.

Can you imagine?

Stel je eens voor: moeiteloos je online product verkopen zonder je zorgen te maken over technische obstakels. Een gestroomlijnde, geautomatiseerde workflow die je tijd en energie bespaart. En eindelijk die schaalbare online business opbouwen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Met dit geïntegreerde pakket nemen ik je al het gedoe rond Plug&Pay of WooCommerce en Mailblue/ActiveCampaign uit handen, zodat binnen no-time jouw product online verkrijgbaar is via jouw website. En terwijl ik dat allemaal voor je regel, kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van waarde aan je klanten en het laten groeien van je business.

En hoe lekker zou het zijn dat je daarvoor niet zelf alle ins&outs hoeft te leren van Mailblue/ActiveCampaign en Plug&Pay/WooCommerce?

Hoe lekker zou het zijn dat jij je kunt focussen op de marketing van je product en het ontwikkelen van je volgende project, wetende dat de technische rompslomp voor je geregeld wordt? Dat is de realiteit die dit Starten met Online Verkopen-pakket voor jou mogelijk maakt.

Dat je het zelf kunt, betekent niet dat je het alleen hoeft te doen.

Wanneer je dit geïntegreerde Starten met online verkopen-pakket aanschaft, garanderen ik jou een naadloze integratie van Plug&Pay/WooCommerce en Mailblue/ActiveCampaign, zodat je betalingen en e-mailmarketing moeiteloos samenkomen.

Terwijl je mij het vervelende werk laat opknappen, kun jij je lekker blijven focussen op dat waar jij goed in bent: er zijn voor je klanten en hen helpen. Want je gaat de energie van het uitstellen en ‘er tegenaan hikken’ kunnen besteden aan dat waar jij wel energie van krijgt. Het uitbesteden van de techniek gaat jou gegarandeerd opluchting geven en de energie gaat weer stromen, doordat je jezelf en je bedrijf niet meer laat tegenhouden door die techniek. Je gaat vertrouwen hebben dat alles soepel en optimaal werkt, doordat je kunt bouwen op mijn deskundige ondersteuning.

Bedenk eens hoeveel van jouw energie is gaan zitten in het steeds weer uitstellen van het lanceren van jouw online product? Dat hoeft dus niet meer, omdat we dat samen gaan fixen.

Wat je krijgt:

  • Plug&Pay/WooCommerce is ready to go: volledig ingericht en gekoppeld met Mollie en Mailblue/ActiveCampaign

  • 1 product volledig ingericht in Plug&Pay/WooCommerce

  • funnel in Mailblue (7 mails) waarmee je klanten soepel verwelkomt, hen herinnert aan evt. datums, motiveert en betrokken houdt bij het gekochte product

  • + een tekstuele check en correctie van de teksten in de mails

  • + ik stel link-triggers in, zodat je kunt zien wie er op je aanbod-link heeft geklikt. Hierdoor kun jij gericht verder contact zoeken met mensen die geklikt hebben en dus geïnteresseerd zijn.

  • een video met uitleg van wat er in de funnel gebeurt en hoe je zelf mails nog kunt aanpassen

€697,-

Voor een het Starten met Online Verkopen-pakket is er ruimte voor 3 samenwerkingen per kwartaal. Wacht dus niet te lang met het claimen van jouw plekje!

 

Bij onze eerste samenwerking voer ik ook een volledige check uit van de instellingen van jouw account en verbeter dit waar mogelijk (denk aan anti-spam en site tracking instellingen, een mailtemplate met jouw huisstijl en in een nieuw account geef ik gelijk een goede structuur mee voor lijsten en tags).

Ben ik al bekend met jouw Mailblue-account? Dan krijg je korting.

Wat anderen hebben ervaren

Annemarie Dufrasnes
Annemarie Dufrasnes Fotograaf - Annemarie Dufrasnes Fotografie & Academy

Ik had al langer behoefte aan een technisch VA, want met de opbouw van mijn (online) Academy wist ik dat er veel op mijn bord zou komen. Ik hou mij het liefste bezig met de inhoud van de trainingen en stel de vervelende klussen meestal uit, de technische kant zeg maar. Toen ik een oproep deed voor een technisch VA reageerde Jacolien meteen en ook gelijk heel fijn met een link naar haar agenda om direct een vrijblijvende call in te plannen. Dat voelde meteen goed. Na ons gesprek wist dan eigenlijk ook meteen wel dat ik met Jacolien wilde samenwerken. De andere 2 gegadigden heb ik dan ook niet eens meer gesproken. Ik zocht namelijk een nuchtere doener, die ook een beetje mee kan denken en dat is Jacolien. Bij de eerste lancering van een online product heeft Jacolien ongelooflijk veel geholpen en mee gedacht en daarnaast nog stand by gestaan op de zondag, terwijl ik op vakantie was. Voor mij voelde dat als teamwork. Het voelde vertrouwd. Dat vertrouwen vind ik enorm belangrijk, dat als er iets gedaan moet worden, dat het gedaan wordt en ook dat het goed gedaan wordt. Niet dat je alsnog de boel aan alle kanten moet controleren. Ik ben echt enorm ontzorgd door Jacolien!

Celine de Meersman
Celine de Meersman HSP coach - Coached by Celine

Ik schakelde de hulp van Jacolien in omdat ik zelf botste op het technische stuk als het te maken komt met funnels en systemen. Zelf heb ik er minder geduld voor en Jacolien neemt dit met enorm enthousiasme voor je over. Ze werkt snel, denkt strategisch mee en komt zelf met voorstellen hoe het soms anders en efficiënter kan. Zo kon ik mij verder focussen op ander werk wat ik wel graag doe. Dankbaar voor haar hulp.

Vicky van Luijt
Vicky van Luijt Business Opsteller en Technisch VA - The Sisterhood Office

Jacolien is een kundige, betrokken, leergierige, snel handelende en betrouwbare VA die goed overzicht houdt.
Ze gaf mij het gevoel van ontzorging. Ze is echt iemand op wie ik terug kon vallen, een sparringpartner en met haar haalde ik extra expertise in huis voor mijn klanten.
Tijdens onze samenwerking heb ik van Jacolien geleerd hoe ik meer structuur en stroomlijning in processen kan aanbrengen met gebruik van Notion en hoe ik kon werken met Notion voor mezelf, met mijn team en met mijn klanten.
Daarnaast is ze ook gewoon een heel gezellig mens en betrokken bij jou als persoon.

Karin Simonis
Karin Simonis Autismecoach - Mooi! Lifecoaching

Ik liep vast op de technische mogelijkheden van het omschakelen van de ene naar andere email-programma en op het goed laten automatiseren van de mails. Daarnaast: als ik ergens in de mail technische problemen mee had, ik een drempel had om dit op te lossen en verzon ik wel een soort 'work-around' - maar dit kostte me tijd of maakte dat ik iets niet deed. Het geeft rust dat dit nu goed ingeregeld is, rust dat ik iemand heb bij wie ik terecht kan met vragen en iemand die met me mee denkt en dat Jacolien dingen aandraagt waar ik zelf niet aan gedacht had. Ik ervaar Jacolien als prettig, geduldig, punctueel en gestructureerd - daarin vult ze absoluut aan op mijn kwaliteiten (ik ben van nature wat minder gestructureerd). Het samenwerken is voor mij ook helpend als stok achter de deur, zonder dwingend te zijn. Het is ook fijn dat ze flexibel is in de afspraken als het me echt even niet lukt. Dat waardeer ik heel erg.

Esther de Vroomen
Esther de Vroomen Business coach - Miss Troubleshooter

Het doel voor Jacolien is ervoor te zorgen dat alles technisch gezien op rolletjes loopt, zodat ik mij kan richten op het ontwikkelen van nieuwe strategieën voor mijn bedrijf en mijn klanten. Jacolien begrijpt dit heel goed en pakt dit adequaat op.

Jacolien's aanpak is helder en onze afspraken zijn vooraf duidelijk gemaakt, ik lever de inhoud en zij zorgt voor de technische uitvoering, met oog voor detail en mogelijke verbeteringen. Deze efficiëntie heeft me niet alleen tijd bespaard, maar ook mijn kopzorgen verminderd. Onze samenwerking zorgt ervoor dat mijn salesmachine naar behoren werkt.

Wat ik waardeer aan Jacolien, dat ze lekker recht door zee is. Ze is technisch vaardig, lekker kritisch waar nodig en voert taken uit zoals gevraagd. Deze eigenschappen maken haar tot een waardevolle ondersteuner voor iedereen die op zoek is naar een technische VA.

Kortom, Jacolien helpt mij met de technische uitdagingen in mijn bedrijf. Haar werk stelt mij in staat om verder te bouwen aan mijn bedrijf. Ik kan Jacolien aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en pro-actieve technische ondersteuning voor hun bedrijf.

Simone Weert
Simone Weert Technisch VA - Simone Weert

Ik werk sinds een jaar samen met Jacolien. Hiervoor deed ik als technisch VA alles zelf. Jacolien neemt mij veel werk uit handen, met name op het gebied van Mailblue. Hierdoor heb ik meer tijd om mij meer op strategische zaken te richten, bovendien werk ik, sinds ik haar inhuur, veel minder in de avonden. Ik kan er niet alleen op vertrouwen dat Jacolien taken snel en secuur oppakt, ze neemt ook ownership over taken en bewaakt daarbij goed haar eigen grenzen. Jacolien staat open voor feedback. Dit alles maakt haar een fijne samenwerkingspartner.

Melissa
Melissa Kindercoach - Potentia Learning & Coaching

Jacolien heeft mij geholpen met mijn website overzetten naar een ander platform, daarbij kijkend wat de handigste pakketten zijn voor mijn bedrijf. Doordat zij dit overnam, kon ik mijn energie en tijd steken in andere onderdelen van mijn bedrijf. Daarnaast heeft ze een goed luisterend oor, kijkt oplossingsgericht met je mee en dit zorgde ervoor dat ik weer wat nieuwe stappen durfde te zetten in mijn bedrijf. Ze heeft een fijne energie, neemt de tijd voor je en koppelt op een structurele manier terug wat je hebt gezegd. Ze is duidelijk met afspraken en communiceert prettig.

Hoe gaan we te werk?

Vooraf hebben we afgestemd wat jij wilt bereiken met jouw online product en wat ervoor nodig is om dat technisch mogelijk te maken. Zo help ik je in de keuze met welke tools je kunt werken, welke gegevens je daarbij aan mij mag aanleveren en op welke termijn dit voor jou haalbaar is.
Bij de start krijg je van mij een formulier waar je alle informatie kunt invullen die ik nodig heb. Ook stuur je de teksten en afbeeldingen voor de mails en formulieren naar mij op.
Op de afgesproken deadline ga ik vol enthousiasme voor jou aan de slag en lever ik binnen 2 weken jouw online product en bijbehorende funnel aan jou op.

De reden waarom jij een online product met funnel wilt hebben

Met het aanbieden van jouw online product aan klanten houdt het niet op. Want hoe gaan zij dat online product ontvangen? Wat kun jij hen verder nog bieden, zoals bijvoorbeeld reminder- en motivatie-mails. Door Plug&Pay/WooCommerce te koppelen aan Mailblue/ActiveCampaign kun jij hen een optimale klantreis en beleving bieden. Doordat zij een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring hebben tijdens en na het kopen van jouw online product, draagt dit bij aan hun tevredenheid, betrokkenheid en vertrouwen in het product en jou als verkoper.

En het mooie: Deze mensen kun jij keer op keer weer gemakkelijk bereiken met jouw expertise en aanbod, direct in hun inbox, zonder algoritmes.

Eenmaal opgezet, kan jouw online product gemakkelijk worden geschaald en aangepast aan de behoeften van jouw groeiende bedrijf. Of je nu honderd of duizend kopers hebt, jouw shop en e-mailopvolging blijft soepel draaien en bijdragen aan de groei van je onderneming.

Kun je je voorstellen dat je dit allemaal bereikt zonder zucht, steun, kreun en uitstelgedrag? Die techniek regel ik helemaal voor je in én leg ik aan je uit.

20230819-IMG_9383

Wie gaat die helse klus voor je oppakken?

Hej! Ik ben Jacolien, jouw technisch VA en de sleutel tot het soepel laten lopen van jouw online processen. Ik ben opgeleid door een funnel-expert en met 1,5 jaar ervaring kan ik jou binnen no-time op weg helpen met jouw online strategieën.
Met een passie voor techniek en een oog voor detail, ben ik gespecialiseerd in het helpen van ondernemers zoals jij om hun technische taken te stroomlijnen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe weggever-funnel, het beheren van je Mailblue-account, of het implementeren van complexe automatiseringsprocessen, ik sta klaar om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf op de meest efficiënte manier draait. Laten we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen; ik sta naast en achter je!

20230819-IMG_9383

Je kunt bij mij terecht voor

Staat het programma dat jij gebruikt er niet bij? Als je daarvoor open staat, kan ik je helpen om naar één van deze tools over te stappen.
Plan hier een kennismaking om jouw hulpvraag door te nemen.

Veelgestelde vragen

We starten altijd met 3 maanden. Zo kunnen we jouw eerste struikelblokken uit de weg helpen en elkaar beter leren kennen.
Mocht je daarna nog de behoefte hebben aan verdere ondersteuning, dan kan je abonnement met 6 of 12 maanden worden verlengd.

Er is eigenlijk geen enkel verschil. ActiveCampaign is het originele programma. Mailblue is een reseller; als je bij hen een account maakt, ontvang je daar Nederlandse support bij. De prijs en inhoud zijn dus verder hetzelfde.

Ik werk alleen met de tools die ik hier heb genoemd. Maar ik kan je natuurlijk altijd helpen mer de overstap daarnaar als je daarvoor openstaat.

Er zijn heel wat andere tools om je e-mailmarketing mee te regelen, soms met lagere kosten (bijv. Mailerlite, Mailchimp, ConvertKit, ConstantContact). Met allemaal heb ik gewerkt, maar overal loop ik steeds tegen beperkingen aan. Vooral in de mogelijkheden om op een specifiek tijdstip een mail te verzenden of om te segmenteren (zodat bijv. kopers van je product niet een mail ontvangen waarin je dat product aanbiedt). Sommigen zijn niet AVG-proof.
In MailBlue kun je basically everything you want & need. De tool is ook logisch ingedeeld en het is redelijk makkelijk te begrijpen wat er gebeurt in bijvoorbeeld een automatisering.
Daarnaast krijg je bij je account toegang tot MailBlue Academy waar je evt zelf e.e.a. kunt leren en heb je toegang tot een toegewijd Nederlands team in de support.
Wil jij ook een MailBlue-account? Vraag hier een gratis proefperiode aan. (dit is een affiliate link)

Zeker, met alle liefde! Want ik ben namelijk groot fan van Mailblue. Plan hier een kennismaking in en dan bespreken we wat je nodig hebt en hoe ik je hierbij kan helpen.

Jij zorgt zelf voor accounts bij de tools waar je mee werkt/wilt gaan werken en deelt deze met mij. Ook zorg je zelf voor de teksten en media voor mails, formulieren, cursussen, etc.

Uiteraard is het mogelijk om meer mails toe te voegen.
Voor elke extra mail die jij mij aanlevert factureer ik achteraf €45 excl. BTW.

Als je naast de technische ondersteuning ook iemand zoekt die teksten voor je kan schrijven, ben je bij mij niet aan het juiste adres. Je kunt het beste hiervoor los een copywriter/tekstschrijver in te huren.

Ook als je je website volledig wilt aanpassen, raad ik je aan om dit uit te besteden aan een webbouwer/webdesigner. Deze kan jou veel beter en efficiënter helpen.
Met kleine aanpassingen op je website kan ik je wel helpen.

Heb je nog een andere vraag?

Stel 'm hier en ik denk even met je mee.